LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonto-IT

Luonto-IT -sähköpostilista on tarkoitettu keskusteluun luonnontieteiden (erityisesti biologian) tietotekniikasta. Listalle voivat liittyä kaikki aiheesta kiinnostuneet, esim. museoissa, yliopistoissa ja järjestöissä toimijat.

Viestien lähettäminen listalle

Lähetä kaikille listan jäsenille tarkoitetut viestit osoitteeseen luonto-it(ät-merkki)helsinki.fi. Älä lähetä tähän osoitteeseen liittymis/eroamisviestejä.

Viesti pitää lähettää sellaisesta osoitteesta, joka on listan jäsen. Ulkopuoliset eivät siis voi lähettää viestejä listalle.

Viesti saa olla enintään 400 kilotavun kokoinen. Tätä suuremmat liitetiedostot eivät siis päädy listalle. Liian suuri tiedosto ei tuota virheilmoitusta lähettäjälle: viesti ei vain mene perille.

Listalla on noudatettava tavanomaista netikettiä.

Liittyminen

Liittyäksesi listalle lähetä liittymisviesti osoitteeseen majordomo(ät)helsinki.fi. Lähetä viesti siitä osoitteesta, jolla haluat liittyä listalle. Kirjoita viestin sisällöksi:

subscribe luonto-it
end

Eroaminen

Jos haluat erota listalta (pysyvästi tai väliaikaisesti), lähetä eroamisviesti osoitteeseen majordomo(ät)helsinki.fi. Lähetä viesti siitä osoitteesta, jolla olet liittynyt listalle. Kirjoita viestin sisällöksi:

unsubscribe luonto-it
end

Muuta

Listalle tulleiden viestien otsikko alkaa merkinnällä (LIT). Tämän avulla viestit voi suodattaa sähköpostiohjelmassa esim. omaan kansioon, pois muiden viestien seasta.

Lisätiedot

Mikko Heikkinen
etunimi.sukunimi@helsinki.fi

Tietosuoja

Listalle liittyvien sähköpostiosoitteita ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin listan viestien välittämiseen perille. Muita tietoja listan käyttäjistä ei kerätä. Tietosuojaseloste.

Sivun vastuuhenkilö: 
Mikko Heikkinen
5.8.2014