LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Kotipuutarhurin Kaukoitä -opastukset Kumpulassa

10.6.2019
Luomuksen yleisöpalvelu

Lähde tutkimusretkelle oppaan kanssa Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan. Kesän 2019 kolmena viikonloppuna voit osallistua opastetulle kierrokselle puutarhassa:

  • Kesäkuussa la–su 29.–30.6, Kotipuutarhurin Kaukoitä
  • Heinäkuussa la–su 27.–28.7, Kenelle kukat koreilevat?
  • Elokuussa la–su 17.–18.8, Kyökkikasveja & kartanohistoriaa

Noin tunnin mittaiset suomenkieliset yleisöopastukset alkavat klo 12, 14 ja 16. Opastukset sisältyvät pääsymaksun hintaan. Lunastathan puutarhan pääsylipun kahvilasta ennen opastuksen alkua. 

Kotipuutarhurin Kaukoitä

Kaukoitä on kasvitieteellinen aarreaitta, joka on lajistoltaan rikkaampi kuin yksikään Suomen ilmastoa vastaavista kasvualueista. Kaukoidän ihmeistä monet ovat kulkeutuneet kotipuutarhojemme kaunistuksiksi, ja monet muut odottavat vielä löytymistään. Lähde äkkilähdöllä Kaukoitään: löydä tuttuja ja tutustu tuntemattomiin!

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha

Puutarha ja Kesäkahvila Kumpu ovat avoinna 2.5.–30.9. tiistaista sunnuntaihin, kello 11–18. Suljettu maantaisin. Jyrängöntie 2, Helsinki. Vallilan siirtolapuutarhan ja Kumpulan tiedekampuksen välissä.

Puutarha on maksullinen. Pääsyliput: 7/5/4 euroa, kausikortti 24 euroa. Lipunmyynti kahvilassa. Kesäkahvilan Kummun toimijat tavoittaa sähköpostista kahvilakumpu@gmail.com, p. 040 0170520. Puutarhassa voi myös järjestää perhejuhlia ja muita tilaisuuksia.

Avainsanat: 

UutisetKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarha