LUOMUS

Naturhistoriska centralmuseet

Självständiga gruppbesök

Vi rekommenderar att grupper som besöker museet självständigt bokar sin besökstid på förhand. På så sätt säkrar du gruppens inträde till museet. Vi har begränsat museets besökarantal, och därför kan vi inte garantera inträde till grupper som besöker oss utan förhandsanmälan.

Bekanta dig med hur situationen med coronaviruset påverkar verksamheten vid Naturhistoriska centralmuseet.

Du kan boka besökstid för din grupp till Naturhistoriska museet eller växthusen i Kajsaniemi botaniska trädgård.

Boka besökstid till museet►                           Boka besökstid till växthusen►

Inträdesbiljetter för grupper
Vuxengrupper med minst 15 personer 10 €/person

Daghems-, familjdagvårds- och skolgrupper                                        Gäller alla elever i åldern 0-17 år. Gruppledarna har gratis inträde.

4 €/person

 

Inträdesbiljetterna kan betalas med kort, kontant eller faktura (fakturatillägget är 8 €). Ifall ni betalar med faktura, vänligen tag med er faktureringsadress och FO-nummer.

Vi har fotograferingsuppgifter som eleverna kan jobba med under självständiga besök. Uppgifterna kan skrivas ut i skolan före besöket:

Elevuppgifter ►

I entréhallen finns det en öppen garderob och klädställningar. Handdesinfektion finns till förfogande på alla våningar. För tillfället är det förbjudet att äta egen vägkost på museet. 

För mera information kontakta oss per telefon eller e-post:
  • Per tel. 02941 28855 må., ti. och to. kl. 13–15
  • Under veckorna 8 (sportlov), 25-31 (sommarlov), 42 (höstlov) och 52-2 (jul och ny år) har vi inte telefonjour men ni kan lämna ett meddelande i svararen så ringer vi er tillbaka.
  • Per e-postopastukset@luomus.fi
Ansvarig person: 
Essi Huotari
2.2.2021