LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Tiedotearkisto

Anni Kuulan maalauksia Luonnontieteellisen museon kahvilassa 4.4.–14.5.2023

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäLuonnontieteellinen museo

Syksyllä 2022 Kaisaniemen kasvitieteellisessä ulkopuutarhassa aloitetut uudenlaiset menestyksekkäät opastuskierrokset saavat jatkoa huhti- ja toukokuussa! Lintuopastukset keskittyvät nimenomaan puutarhassa viihtyviin siivekkäisiin.

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaLuonnon seuranta

Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa järjestetään tänä vuonna kaksi seikkailua, taidetta, leikkiä ja luonnontiedettä yhdistävää kesäleiriä 7-11-vuotiaille. Seikkailutaideleirit toteutetaan 2.-4.8.2023 ja 7.-9.8.2023.

Avainsanat: 

UutisetKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarhaPuutarha

Luontotieto on hajaantunut eri toimijoille ja on monelta osin puutteellista. Kaikki aineistot ole avoimesti saatavilla tai yhteensovitettavissa.

Avainsanat: 

UutisetYleistäTiedote

Luonnontieteellisen museon parvekkeelle saapuneen Urho-karhuveistoksen kaveriksi museon oven ylle lennähtäneen huuhkajan nimi on selvinnyt! 

Avainsanat: 

UutisetYleistäLuonnontieteellinen museo

Luonnontieteellisen museon kokoelmat muuttivat Etu-Töölöön sata vuotta sitten ja nyt on aika juhlia. Näissä juhlissa lahjoja saavatkin kaupunkilaiset ja museon ystävät: kaksi uutta eläinveistosta elävöittämään helsinkiläistä kaupunkikuvaa. 

Avainsanat: 

UutisetYleistäTiedoteLuonnontieteellinen museoEläintiede

Pekka Lehtosen valokuvanäyttely Luonnontieteellisen museon kahvilassa 28.2.–2.4.2023.

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäSuomen luontoLuonnontieteellinen museo

Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan ulkopuutarha on suljettuna voimakkaiden tuulien vuoksi perjantaina 10.2.2023 ja mahdollisesti vielä viikonloppuna. Portilla on tiedote asiasta. Kulku kasvihuoneille ja kahvilaan on merkitty huomionauhalla.

Avainsanat: 

UutisetTiedoteKaisaniemen puutarha

Kiinnostava Vincent Roumagnacin taideinstallaatio Kaisaniemen kasvitieteellisen ulkopuutarhan kahvilan edessä olevassa pienessä paviljongissa 16.2.–19.4.2023.  

Avainsanat: 

UutisetKaisaniemen puutarha

Rento, hauska ja oivaltava työpajaopastus Luonnontieteellisessä museossa 11.2.–29.4.2023 lauantaisin klo 13 ja 14 (kesto 45 min). Työpaja on suunnattu sinulle, joka haluat eläytyä museotyöntekijän työhön, paijata pääkalloja ja valita huuhkajalle sopi

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäLajitietoLuonnontieteellinen museoOpastus

Pages