LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Tiedotearkisto

Kaisaniemen kesän opastetuilla kierroksilla tutustutaan kasvitieteellisen puutarhan historiaan ja toimintaan sekä sen kokoelmien merkitykseen ja rakenteeseen. Opastuksia järjestetään ti–pe 14.6.–22.7. (sekä kolmena lauantaina) klo 11.30 ja 14.30.

Helsingin yliopistossa kehitetty uusi versio Zonation-ohjelmistosta pystyy hyödyntämään monipuolisesti tietoa esimerkiksi lajien ja luontotyyppien esiintymisestä ja yhdistämään näitä tietoon alueen luontoa uhkaavista tekijöistä ja suojelutoimien kust

Avainsanat: 

UutisetTutkimusTiedeuutisetTiedote

Vuonna 2022 Tvärminnen eläintieteellinen asema täyttää 120 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Luonnontieteelliseen museoon avautuu näyttely, jossa esitellään Itämeren erityispiirteitä ja intohimoisia merentutkijoita uuden tiedon ja ajankohtaisten tutkimus

Avainsanat: 

UutisetTutkimusTiedoteSuomen luontoLuonnontieteellinen museoLuonnon seuranta

Viihdy musiikin ja kasviopastusten parissa lauantaina 7.5.2022! Yleisöopastukset ovat klo 12 ja 14. Keski-Helsingin musiikkiopiston klarinettioppilaat soittavat klo 15 ja 15.30.

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaPuutarha

Kumpulan kasvitieteelliseen puutarhaan on kaikille vapaa pääsy äitienpäivänä 8.5.2022. Tervetuloa!

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarha

Vappushokkelo valtaa jälleen Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan 1.5.2022 klo 10-17. 

Doc Lounge Espoo esittää Iiris Härmän Luomakunnan vartijat -dokumenttielokuvan Helsingin Luonnontieteellisessä museossa ke 20.4. klo 19.00.

Avainsanat: 

UutisettapahtumaLuonnontieteellinen museo

Tervetuloa mukaan kesän jännittävimmälle leirille, jossa yhdistyy seikkailutaide ja luonnontiede!  Seikkailutaideleiri järjestetään elokuun 8-10 päivä.

Suomalaisista, ruotsalaisista ja norjalaisista tutkijoista koostuva ryhmä esittää uusia avaintodisteita jurakauden suurimman vulkaanisen systeemin purkausten ajankohdasta.

Avainsanat: 

Uutisetluonto-uutinenTutkimusTiedeuutisetMineraalikabinettiGeologia ja paleontologia

Sanna Reposen valokuvanäyttely Punavuorelainen paratiisi on nähtävillä Luonnontieteellisen museon kahvilassa 6.4.–29.5.2022. Ihastu Punavuorelaisen sisäpihan kasvillisuuteen. 

Avainsanat: 

tapahtumaYleistäLuonnontieteellinen museo

Pages