LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Tiedotearkisto - 2022

HUIMA SUOSIO: TAPAHTUMAN LIPUT ON JAETTU

Avainsanat: 

UutisettapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaOpastusKasvi- ja sienitiede

Vuoden Luontokuva -kilpailun voittajakuvat ovat nähtävillä Luonnontieteellisen museon museokahvilassa 13.12.2022-29.1.2023. Museokahvilaan on vapaa pääsy!

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäLuonnontieteellinen museo

Heinäkuun loppupuolella Ruokavirastoon tutkittavaksi toimitetun mursun tutkimukset ovat valmistuneet. Katso Ruokaviraston ja Luomuksen tiedote tutkimustuloksista.

Avainsanat: 

UutisettapahtumaTutkimusTiedeuutisetTiedoteLajitietoLuonnontieteellinen museoEläintiede

Tervetuloa Luonnontieteelliseen museoon Museokortti-klubille kokemaan ainutlaatuinen ilta to 1.12.2022 klo 18–21! Museofanien iltaan voit tulla yksin tai ystävän kanssa.

Avainsanat: 

tapahtumaYleistäLuut kertovatLuonnontieteellinen museo

Kansainvälinen geologiryhmä osoittaa tietokonesimulaation avulla, että valtavat magmapurkaukset voivat saada alkunsa syvemmällä kuin mitä on uskottu.

Avainsanat: 

UutisetTutkimusTiedeuutisetTiedoteGeologia ja paleontologia

7 museon elämyskierros levittäytyy keskiviikkoiltana 23.11. Helsingin keskustan museoihin. Illan aikana Luonnontieteellisessä museossa on kaksi taide-esitystä. Lue lisää maksuttomasta kaikille avoimesta tapahtumasta.

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäLuonnontieteellinen museoEläintiede

Teuvo Suomisen VAIKUTTAVAT KUVAT -näyttely kertoo luonnonsuojelun vaiheista Suomessa ja maailmalla 1950-luvulta tähän päivään. Näyttely on avoinna Luonnontieteellisen museon PopUp-parvella 10.11.2022 - 15.1.2023.

Avainsanat: 

UutisetSuomen luontoLuonnontieteellinen museoLuonnon seurantaEläintiedeKasvi- ja sienitiede

Syysloman kasvitaidepaja järjestetään Kaisaniemen kasvitieteellisessä ulkopuutarhassa perjantaina 21.10.22 klo 11-15. Kaikille avoimessa työpajassa pääset tekemään taidetta puutarhan kasvien kanssa.

Avainsanat: 

tapahtumaYleistäKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaPuutarha

Tervetuloa katsomaan nykytaidetta Luonnontieteelliseen museoon! Kuoriaisefekti: Merkkejä näkymättömästä elämästä ja yhteyksistä -näyttely 16.9.–20.11.2022. 

Avainsanat: 

UutisettapahtumaYleistäTiedoteSuomen luontoLuonnontieteellinen museo

Haemme uusia oppaita työskentelemään lapsi-, koululais- ja aikuisryhmien parissa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.9.2022.

Avainsanat: 

UutisetYleistäKasvitieteellinen puutarhaKumpulan puutarhaKaisaniemen puutarhaLuonnontieteellinen museoOpastus

Pages