LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Eläinisät vauhdissa isänpäivänä Luonnontieteellisessä museossa

11.10.2018
Luomuksen yleisöpalvelu

Eläinkunnassa on isiä moneen lähtöön – löytyy osallistuvia isiä, suojelevia karateisiä, show-miehiä, ”synnyttäviä” isiä ja tunnollisia elättäjiä. Samaistu valloittaviin isähahmoihin Eläinisät vauhdissa -teemakierroksella, jonka voi kiertää omatoimisesti museon Maailman luonto -näyttelyssä isänpäivänä.

Luonnontieteellisen museon näyttelyt pohjautuvat luonnontieteellisiin kansalliskokoelmiin, joista suurin osa sijaitsee museon kellarikerroksissa. Juhlimme tänä vuonna kokoelmien 340-vuotissyntymäpäiviä, joiden kunnaksi museoon on kaikille vapaa pääsy isänpäivänä 11.11.2018 klo 10–16. Tervetuloa viettämään eläimellistä isänpäivää itsekseen, isän kanssa tai koko perheen voimin!

Muista syntymäpäiväsankaria lahjoituksella ja tue Luomuksen työtä luonnon monimuotoisuuden hyväksi!

Lahjoittamalla osallistut maapallon pelastamiseen: mahdollistat kansalliskokoelmien digitoinnin ilmastonmuutostutkimuksen käyttöön, tuet työtä lasten ja nuorten luontosuhteen luomiseksi ja vahvistat heidän kehitystään kestävän tulevaisuuden toimijoiksi sekä varmistat museon ja kasvitieteellisten puutarhojen tiede- ja kasvatussisältöjen pitämisen ajantasaisina ja elämyksellisinä. Lisätietoa Luonnon monimuotoisuuden rahastosta. 

 

Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Avoinna: ti, ke ja pe 9–16, to 9–18, la 10–17 ja su 10–16 
Pääsymaksut: 14 / 11 / 7 euroa, lapset alle 7v. pääsymaksutta (pois lukien päiväkoti- ja muut ryhmät). Sisäänpääsy myös museokortilla. 
Aukioloaikojen poikkeukset ja muut lisätiedot 

Avainsanat: 

UutisetLuonnontieteellinen museo