LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luomuksen nettisivut uudistuivat

4.3.2014

Luonnontieteellinen keskusmuseo Luomus julkaisi viime viikolla täysin uudistuneet verkkosivunsa. Sivut löytyvät tutusta osoitteesta www.luomus.fi

Tuoreet verkkosivut jatkavat Luomus-identiteetin käyttöönottoa. Aiemmin Luonnontieteellisestä keskusmuseosta tuli Luomus, samalla logo ja visuaalinen ilme uudistuivat. Nyt vuorossa oli verkkosivujen päivitys. Sivuston visuaalinen ilme mukailee Luomuksen ilmettä, jonka sukunäköisyyden Helsingin yliopistoon voi huomata vaikkapa yhtenäisistä fonteista ja logon ideasta.

Verkkosivut siirtyivät manuaalisesti päivitettävästä järjestelmästä nettipohjaiseen Drupal-alustaan, joka mahdollistaa myös sivujen sujuvan mobiilikäytön.

Pääasia uudistuksessa oli kuitenkin usean sadan sivun laajuisen sivuston sisällön päivittäminen. Sivustolla hylättiin eläin-, kasvi- ja kivikausi ja siirryttiin organisaatiolähtöisestä ajattelusta kokonaisuuksiin. Nykyaikainen tutkimuskin rajoittuu vain toisinaan yksittäiseen eliöryhmään, usein kohteena voi olla vaikkapa luonnon monimuotoisuus. Vastajulkaistuilta verkkosivuilta Luomuksen tutkimuksesta kerrotaan esimerkiksi teemojen luokittelu ja evoluutio, ihmisen ja ympäristön suhde tai maapallon historia alla.

Kannattaa käydä tutustumassa! Sivut löytyvät vanhasta tutusta osoitteesta www.luomus.fi

Lisätietoa:

Tiedottaja Laura Hiisivuori
p. 050 576 2960
laura.hiisivuori@helsinki.fi

Avainsanat: 

EscapeTiedeuutisetYleistä