LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskut 2020

27.7.2020
Luomuksen yleisöpalvelutiimi

Luonnontieteellisen museon kesätietoiskuilla sipsutellaan isojen kissojen maailmaan. Noin puolen tunnin mittaisia suomenkielisiä kissakierroksia järjestetään 4.–14.8. ti–pe klo 11, 13 ja 15. Tietoiskulle osallistuminen sisältyy museon pääsymaksun hintaan, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. 

Tietoiskulla tutustutaan isoihin kissoihin Luonnontieteellisen museon Maailman luonto -näyttelyssä. Kuka on oikea viidakon kuningas? Onko isojen ja pienten kissojen välillä muutakin eroa kuin koko? Kuinka kissaeläimet saalistavat ja miten ne ovat siihen sopeutuneet? Kierroksella käydään läpi kaikki tutuimmat suuret kissaeläimet ja niiden erikoisuudet. Samalla selviää, minkälainen on kissaeläinten tilanne maailmassa tänään. 

Tietoiskujen ryhmäkoko on rajattu 15 henkilöön ja kierrokselle ilmoittaudutaan etukäteen museon lipunmyynnissä. Vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen osallistujilta kerätään varotoimenpiteenä yhteystiedot. Tietoiskujen ajan Maailman luonto -näyttely on suljettuna muulta yleisöltä.  

Tervetuloa! 

Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Aukioloajat, hinnat ja erityisjärjestelyt: Luomus.fi/museo

Avainsanat: 

Luonnontieteellinen museo