LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Muuttolintujen matkassa – Lintuopastus Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa

22.3.2023

Syksyllä 2022 Kaisaniemen kasvitieteellisessä ulkopuutarhassa aloitetut uudenlaiset menestyksekkäät opastuskierrokset saavat jatkoa! Lintuopastukset keskittyvät nimenomaan puutarhassa viihtyviin siivekkäisiin.

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha on tunnettu upeasta kasviloistostaan, mutta myös lintukohteena se on vailla vertaansa.

Opastuksilla esittelemme puutarhan alueella yleisesti tavattavia lintuja, mahdollisia muuttoaikaisia levähtäjiä ja harvinaisia vieraita. Alueella on hyvänä päivänä mahdollisuus nähdä kymmeniä lintulajeja aina punarinnasta ja leppälinnusta useisiin eri päiväpetolintuihin ja jopa päivehtiviin pöllöihin.

Opastuskierrokset on suunniteltu kaikenikäisille linnuista kiinnostuneille. Kierroksia järjestetään torstaina 13.4.2023, lauantaina 15.4.2023, torstaina 4.5.2023 ja lauantaina 6.5.2023 kaksi kertaa päivässä klo 9.30 ja 15.30. Aloitamme kävelykierroksen puutarhan kasvihuoneiden edestä. Lintukävelyn kesto n. 45 min. Suosittelemme ottamaan omat kiikarit mukaan. Kierrokselle osallistuminen on maksutonta.

Tervetuloa lintuopastukselle Kaisaniemen kasvitieteelliseen puutarhaan!

Lisätiedot:

Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha
Ulkopuutarha on avoinna päivittäin klo 9-20
Ulkopuutarha on maksuton
Kaisaniemenranta 2, Helsinki

 

Avainsanat: 

tapahtumaKasvitieteellinen puutarhaKaisaniemen puutarhaLuonnon seuranta