LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Omatoimimatkalle museoon!

28.7.2016
Leena Gustavsson

Yhteistyössä kuvittaja Meria Palinin kanssa suunnitellut, aikuisemmille kävijöille suunnatut fiilistelyreitit on tehty pilke silmäkulmassa. Koska aikuisillakin saa olla museossa kivaa! Vaikka lähestymistapa on huumorilla höystetty, nostavat reitit näyttelyistä esille myös kuhunkin teemaan liittyviä tietosisältöjä. Kahdeksasta teemasta voi valita omaan tunnelmaan sopivan tai vaikka useamman ja lähteä fiilistelemään yksin tai yhdessä.

Fiilistellen! (Kuva: Leena Gustavsson/Luomus)

TOP 10 tehtävät

Museon aulasta löytyvä TOP 10 tehtäväkartta tarjoaa tekemistä kaikenikäisille kävijöille. Tehtäväkartan 10 vetovoimaista kohdetta löytyvät museon neljään kerrokseen levittäytyvistä näyttelyistä. Kohteita ja vihjeitä voi etsiä yksin tai porukalla esitteessä olevan pohjapiirroksen avulla.  

Piirustuspajat

Omatoimimatkailun lisäksi museossa pääsee myös piirtämään. Meria Palinin vetämät piirustuspajat ovat viikonloppuisin, kerran kuussa. Elokuussa riipustetaan rapuja, la-su 20.–21.8. klo 12–15, museon 2. kerroksen työpajassa. Osallistumaan pääsee museon pääsymaksun hinnalla, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Tietoa loppuvuoden pajoista ja muista tapahtumista löytyy täältä.

Rapurallaa piirustuspajassa! (Kuva: Meria Palin)

Tervetuloa monimuotoisille luontomatkoille Luonnontieteelliseen museoon!

Pohjoinen Rautatiekatu 13, Helsinki
Avoinna kesä-elokuussa ti–su klo 10–17 (maanantaisin suljettu)
Pääsyliput: 6/8/13 euroa, kuukauden 1. perjantaina vapaa pääsy klo 14–17 (poikkeukset mahdollisia)

Avainsanat: 

UutisetYleistäTiedoteLuonnontieteellinen museo