LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Seikkaile Museosafarilla 24.–26.8.

20.8.2017

Museosafari to–la 24.–26.8. Luonnontieteellisessä museossa 

Museosafarilla voit katsoa eläimiin ja luontoon liittyviä videotaideteoksia, osallistua keskusteluun luontosuhteesta Ville Niinistön, Konsta Linkolan ja Leif Schulmanin kanssa tai venyttele kuin viidakkokissa ja tanssi kuin tukaani. Tervetuloa mukaan!


Ohjelmassa eläimiin ja luontoon keskittyviä videotaideteoksia, työpajoja, performansseja, keskustelua luonnon ja ympäristön tulevaisuudesta.

Torstaina Taiteiden yössä englantilaisen taiteilija Jenny Cashmoren performanssi, luontoaiheisia videotaideteoksia, ovet avoinna 16-20.

Perjantaina klo 18 Vihreiden Ville Niinistö, valokuvaaja Konsta Linkola ja Luomuksen johtaja Leif Schulman keskustelevat luontosuhteestaan kaupunkilaisen näkökulmasta. Luontoaiheisia videotaideteoksia koko päivän.

Lauantaina Eläimellisiä tanssihetkiä
3-5 -vuotiaat klo 11.00 -11.30
6-7 -vuotiaat klo 12.00 - 12.30
8-12 -vuotiaat klo 13.00 -13.30.

Liikutaan eläinten vaikuttamana. Tutkitaan villieläinten liikkeitä tanssien ja saaden vaikutteita meiltä ympäröivistä eläimistä! Lasten tunneille pääsee ensimmäiset 10 ilmoittautunutta/tunti, tunti sisältyy pääsylipun hintaan.

Stretch like a cat -tunti nuorille ja aikuisille klo 14.00 -14.45. Tunnilla venytellään kissamaisin liikkein saaden vaikutteita Áfrikan kissaeläimiltä. Ohjatulla tunnilla keskitytään kehon liikkuvuuteen, tehdään avaavia liikkeitä erityisesti selkää, rintakehää ja niska-hartia-aluetta huomioiden. Lopuksi rauhoitutaan kuten kissaeläimet savannilla tekevät. Tunnille mahtuu 16 henkilöä. Tunnit ohjaa Tanssiterapia Piuma.
Ilmoittautumiset info@finnishartagency.com

Lisäksi luontoaiheisia videotaideteoksia koko päivän ja koivunmahlajuoman maistatusta. Lisäksi lauantaina voit ikuistaa itsesi Linda Linkon tai Taru Happosen maalaamana tai piirtämänä muotokuvastudiossa.

Tapahtuman ajan myynnissä vain tapahtumalippuja (lapset 7,50 €/ 3-17v., opiskelijat,eläkeläiset 9 €, aikuiset 15 €, perhelippu 48 €/ 2 aikuista ja maksimissaan 4 lasta (lasten ikä 3-17v.). Museokortilla 2 € lisämaksu.

Avainsanat: 

UutisetTiedoteLuonnontieteellinen museo