LUOMUS

Luonnontieteellinen keskusmuseo

Vappushokkelo valtaa Kumpulan puutarhan

10.4.2014
Laura Hiisivuori

Vappushokkelon hirvilogo (Jouni Heinänen)Vapun vauhdikkain lastentapahtuma valtaa Kumpulan kasvitieteellisen puutarhan! Helsingin yliopiston biologian opiskelijoiden ainejärjestö Symbioosi ry järjestää jo 53. kerran kaikille lapsille ja lapsenmielisille suunnatun Vappushokkelon! Tänä vuonna Vappushokkelon teemana on linnut. Puutarhasta voikin bongata tuttujen talitiaisten, punatulkkujen ja harakoiden lisäksi hieman eksoottisempiakin siivekkäitä!

Vappushokkelossa lapset kokevat kaikkea uutta ja jännittävää! Biologian opiskelijoiden kanssa pääsee kurkistamaan mikroskooppiin ja istuttamaan kasveja. Välillä voi pulahtaa pallomereen ja seikkailla tapahtuman sydämessä, toiminnallisella Shokkeloradalla. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan monenlaisiin eläimiin eikä nälkä pääse yllättämään, kun pistäytyy välillä buffetissa nauttimassa letuista ja makkarasta!

Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sijaitsee osoitteessa Jyrängöntie 2. Vappushokkelopäivänä käytössä on ainoastaan Jyrängöntien portti, jossa on lipunmyynti. Lippujen hinta on lapsilta 4 euroa ja aikuisilta 2 euroa. Vappushokkelon tuotosta vähintään 10 prosenttia ohjataan luonnonsuojeluun Symbioosin Luonnonsuojeluapurahan muodossa.

Lisätietoa Vappushokkelosta löytyy osoitteesta www.vappushokkelo.com ja Vappushokkelon Facebook-sivulta osoitteessa www.facebook.com/symbioosinvappushokkelo.

Lämpimästi tervetuloa!

Varokaa krokotiilejä! (Kuva: T. Lindqvist)

Tervetuloa Vappushokkeloon! (Kuva: T. Lindqvist)

Avainsanat: 

Kasvitieteellinen puutarhaUutisetKumpulan puutarha